Creëer je eigen Smart Home met Loxone.

Het nieuwe slimme wonen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Loxone Smart Home?
Plan een adviesgesprek met jouw Loxone installateur.

Bel ons: 0413 395 665

Afspraak maken?

1 Gegevens
2 Adres
3 Dag & Tijd
4 Overig

De All-in-one oplossing
voor jouw Smart Home

Maak van uw huis een Smarthome: een woning waarin alle of enkele elektrische functies zijn geautomatiseerd. Een woning die u op een heel laagdrempelige en toegankelijke manier heel veel extra’s brengt aan gemak, comfort en duurzaamheid.

Verlichting
Raamdecoratie & Zonwering
Klimaatregeling
Energie
Alles naadloos verbonden
Veiligheid
Toegang
Duurzaamheid
Muziek

Automatiseer je woning tot een Loxone Smarthome.

Ervaar de mogelijkheden bij ons in de showroom.

Plan mijn advies gesprekBel ons: 0413 395 665

Geniet in alle rust

Wat zijn jouw voordelen van huisautomatisatie

Comfort

Je ervaart enorme tijdswinst op jaarbasis, omdat tientallen handelingen worden geautomatiseerd. Daarnaast geniet je van meer comfort op het vlak van temperatuur, binnenklimaat, verlichting, enz.

Duurzaamheid

Het systeem zal ook energie besparen. De slimme verwarming en integratie van zonnepanelen of een thuisbatterij verlagen je energiefactuur.

Veiligheid

Door je huis te automatiseren bescherm je jouw gezin tegen inbraken en brand.

Revolutionaire bediening

Met de Loxone App heeft u alle functies van een intelligente woning compact en duidelijk in één hand. De Loxone App biedt toegang tot verlichting, zonwering, muziek, beveiliging en klimaatregeling, zelfs als u onderweg bent. En het is helemaal gratis!

Hoe maken wij jouw woning Smart

Stap 1

Eerste afspraak
en demonstratie

Na een korte kennismaking onder het genot van een lekker kopje koffie of thee demonstreren wij u de mogelijkheden van het Loxone Smarthome systeem. Wij laten u bijvoorbeeld zien hoe de standaard drukknoppenstandaard van Loxone werkt in combinatie met aanwezigheidsmelders, hoe u lichtscenes aan kunt passen en hoe u uw favoriete muziek selecteert. Heeft u vragen? Wilt u meer zien? Alles kan. Onze showroom is uitgerust met de laatste Loxone snufjes.

Ontwerpschets en Offerte

Na onze afspraak werken wij het Smarthome ontwerp verder uit. Dat vullen we eventueel aan met een lichtplan. Dat resulteert in een ontwerpschets. In deze schets ziet u onder andere waar wij welke Loxone bedieningscomponenten toepassen, welke lichtkringen er aanwezig zijn, de aanwezigheid van zonwering en audio, enz.

Stap 2

Stap 3

(Ver)Bouwen van de woning

Het is zover! De voorbereidingen zijn getroffen, de aannemer start met de bouwwerkzaamheden! Voordat de stukadoor begint, plaatst uw installateur alle dozen en leidingen in de wanden en voorzien deze van de juiste bekabeling. Als hij daarmee klaar is, komen wij graag even langs om deze voorzieningen even met uw installateur door te lopen. Mocht er nog wat aangepast moeten worden, dan kunnen we dat nu nog makkelijk doen.

Assembleren van de
Loxone besturingskast

De woning zit nu in de afbouwfase. De stukadoor en schilder zijn druk bezig om de woning van binnen mooi te maken. Dit is ook het moment dat Smarthome Domotica begint met het assembleren van de Loxone domotica besturingskast en het bestellen van de componenten.

Stap 4

Stap 5

Montage en inbedrijfstellen

Het installeren kost één dag tot enkele dagen. Dat is afhankelijk van de grootte van uw woning en het aantal componenten dat u heeft besteld. Als ook de verlichting en zonwering zijn gemonteerd, stellen wij het systeem in bedrijf. Daarvoor is het overigens belangrijk dat de internetaansluiting al is geregeld.

Oplevering en Finetuning

Samen met u lopen wij het hele systeem door en stellen dit bij naar wens. Bij de overdracht leggen wij uit hoe alles werkt en stellen wij uw devices in, zoals uw smartphones en tablets. U ontvangt van ons alle inloggegevens en leggen u uit hoe u deze kunt wijzigen. Heeft u na afloop nog vragen of wijzigingen? Dan kunnen wij u vaak telefonisch helpen en de software op afstand finetunen.

Nadat u enkele maanden gewend bent aan het huis en aan het systeem, komen wij nog een keer langs voor de laatste finetuning.

Stap 6

Een greep uit onze projecten

Project

Restaurant Koks te Gemert

Bekijk project

Project

Smarthome te Wijchen

Bekijk project

Project

Smarthome te Asten

Bekijk project

Wij zijn Smarthome Domotica

Uw vertrouwde Loxone partner.

Als Platinum partner zijn wij direct opgeleid door het team van Loxone. Wij zijn van alle nieuwe smarthome ontwikkelingen op de hoogte om zo u de beste all-in-one oplossing te bieden.

Bart

Projecten

Marijn

Service

Roel

Verkoop

Plan mijn advies gesprekBel ons: 0413 395 665